• Русский
  • Svenska
  • ENG
  • FI

Ajankohtaista

9.6.2014

Valtion yhteishankintayksikkö Hansel on valinnut Lönnbergin ja Strålforsin perustaman ryhmittymän painatuspalvelut puitejärjestelyn kokonaispalvelutoimittajaksi. Puitejärjestelyyn voivat liittyä mm. ministeriöt, valtion virastot, yliopistot ja muut valtion laitokset.


2.6.2014

Koko organisaatiomme on nyt mobiilinumeroin tavoitettavissa. Tällä parannamme palveluamme entisestään. Mikäli olet käyttänyt aiemmin lankanumeroita jotakuta Lönnbergin henkilöä tavoitellessasi niin samat ihmiset löytyvät nyt uudesta numerosta. Kaikki ajantasaiset numerot löytyvät yhteystiedot –osiosta.


19.5.2014

Ismolla on vahva osaaminen nettiratkaisujen kehittämisestä, ylläpidosta, monipuolisen palvelutarjonnan luomisesta sekä tehokkaasta integraatiosta nettipalvelun ja taloushallinnon välillä.  Ismo on loistava lisä monipuolisien tilausjärjestelmäratkaisuidemme myyntiin.

Ismolla on pitkä kokemus sekä Painonetistä että Xeroxilta graafisen teollisuuden myynnistä ja myynnin tukitehtävistä.

Lisätiedot: Petri Veilo, 045 635 779128.3.2014

Lönnberg järjesti Myymälämessuilla Helsingin messukeskuksessa 19.-20.3. ”Paljonko painaa Pahvi-Peränen” –kilpailun. Kilpailuun osallistui hienosti kaiken kaikkiaan 153 henkilöä!!! Kolmihenkinen puolueeton raatimme löysi kaksi kappaletta täysin oikein ”Pahvi-Peräsen” painon arvioinutta;  

Anne Tuomikoski / Lumene
Henna Nummi / Punnitse ja säästä

Jälkimmäinen kieltämättä oli jotenkin itsestään selvä… ;-)


27.2.2014

Lönnberg esittelee ratkaisuja myymälämarkkinointiin Myymälä 2014 -tapahtumassa.

Suomen suurin kaupan alan ammattitapahtuma järjestetään 19.–20. maaliskuuta Helsingin Messukeskuksessa. Lönnbergin osastolla 3a9 vieraat pääsevät tutustumaan kymmeniin erilaisiin valmisratkaisuihin ja täysin asiakkaiden toiveiden mukaan toteutettaviin projekteihin.


27.2.2014

Hannu Kerovuo (42), aloitti Lönnbergin myyntipäällikkönä maanantaina 24.2.

Hannulla on pitkä ja vahva kokemus POS- tuotteitten suunnittelusta ja myynnistä, hänen työskenneltyään mm. KA Järvenpäällä sekä mainonnan suunnittelijana myös asiakaspuolella.


23.12.2013

Pirita Eränne aloittaa Lönnbergissä 6.1.2014 myyntipäällikkönä.

Aiemmin Pirita on toiminut mm. Kauppalehti Oy:ssä sekä Kärkimedia Oy:ssä B2B mediamyynnissä. Koulutukseltaan Pirita on tradenomi.


25.11.2013

Vanha Lastenklinikka on liian pieni ja lisäksi se hajoaa käsiin. Lastensairaalan pienet potilaat ja heitä koko sydämellään hoitava huipputaitava henkilökunta tarvitsevat uuden sairaalan heti!

Niinpä myös Lönnberg kantaa kortensa kekoon. Valmistamme veloituksetta markkinointimateriaalia Uuden lastensairaalan varainkeruuhankkeeseen, jonka avulla Helsinkiin nousee uusi lasten erikoissairaanhoitoon keskittynyt huippuyksikkö vuoteen 2017 mennessä.


1.10.2013

Juha Aitio (49) aloitti Lönnbergissä 30.9. projektipäällikkönä vastuualueenaan kilpailutukset sekä suurasiakashankinta nimettyjen asiakkuuksien osalta.

Juhan pitkä kokemus mm. Editan myyntijohtajana vahvistaa Lönnbergin kokonaisuutta entisestään.


Lisätiedot: Toimitusjohtaja Jarkko Viheriävaara 040 – 835 5499 ja jarkko.viheriavaara@lonnberg.fi


10.9.2013

Lönnbergin valmistama Stora Enso VIP Make Up -box palkittiin kolmannella palkinnolla Printin voimaa -kilpailussa Graftec / Pactec -messuilla Helsingin messukeskuksessa. Printin voimaa kilpailulla etsitään painotöitä, jotka on toteutettu niin ensiluokkaisesti, vakuuttavasti ja laadukkaasti, että ne todistavat printtimedian voimasta markkinointiviestinnässä. Kilpailun järjestivät yhdessä Graafinen teollisuus ry, Suomen Messut/Graftec, Print&Media -lehti, Canon Oy ja Papyrus Finland Oy. Kilpailu järjestettiin toisen kerran.


20.8.2013

Lönnbergin uusi Promoseinä on moduulirakenteinen mainosseinä, joka on muokattavissa tilaan kuin tilaan sopivaksi. Se sopii yrityksille, jotka haluavat säästää rakennuskustannuksissa, mutta eivät näyttävyydessä.

Promoseinä on keskivertoprojektissa jopa 12 kertaa nopeampi pystyttää ja yli 30  prosenttia halvempi kuin perinteisesti rakennettu.


13.8.2013

Kesäisen Jopo -kisan kypärineen voitti Asta Hilppö Lääketietokeskuksesta! Onnea!


22.5.2013

Nyt on hyvä hetki laittaa markkinointisi kesäkuntoon. Me autamme saattamaan ajankohtaiset kesän hankkeet maaliin. Samalla voit voittaa itsellesi Jopon.

Asiakkaasi ovat kesällä liikkeellä. Esimerkiksi vuonna 2012 Suomen kesätapahtumissa vieraili yli 2 miljoonaa ihmistä. Siksi on hyvä varmistaa, että markkinointiratkaisusi kesällä tulee hoidettua mahdollisimman tehokkaasti.

Tarjoamme sinulle Suomen monipuolisimmat markkinoinnin ja viestinnän ratkaisut. Tutustu tuotteisiin tuotteet-sivulla.


14.5.2013

Lönnberg järjesti Myymälä 2013 -tapahtumassa osastollaan kilpailun, jossa piti veikata akryylikuution sisällä olleiden kahvinpapujen paino. Oikea määrä oli 6893 grammaa.

Kahdeksan osallistujaa arvioi määrän 7000 grammaan, joten he kaikki pääsevät kahvitastingiin Helsingin Kahvipaahtimolle Puu-Vallilaan. Noin tunnin kestävässä tilaisuudessa maistellaan erikoiskahveja ja tutustutaan kahvin syntyyn. Tuliaisiksi voittajille annetaan Lönnbergin omaa Number One -kahvia.


4.3.2013

Lönnberg on Euroopan ensimmäinen arkkipainotalo, jolle on myönnetty EU-kukan eli Euroopan ympäristömerkin käyttöoikeus. EU-kukka on Euroopan yhteisön yhteinen ympäristömerkki. Se kertoo puolueettomasti tuotteen tai palvelun ympäristöystävällisyydestä.

EU-kukka myönnetään tiukat ympäristökriteerit täyttäville tuotteille ja palveluille. Vaatimustaso on asetettu sellaiseksi, että vain 10–20 prosenttia tuotteista tuoteryhmän sisällä voi saada EU-ympäristömerkin.


4.2.2013

Lönnberg on mukana viidettä kertaa järjestettävillä Myymälä 2013 -messuilla Helsingin messukeskuksessa 27.-28.02.2013.

Lönnberg esittelee messuilla monipuolista myymälämarkkinoinnin osaamistaan.


13.12.2012

Lönnberg Print & Promon joulukortti- ja joululahjaraha kanavoitiin tänä vuonna

Auta ihmistä -keräykseen

Tuotosta 60% käytetään Pelastusarmeijan avustustoiminnan tukemiseen, ruoka-apuun ja jaettavaksi tarvitseville 40% käytetään lapsi-, nuoriso-, aikuis- ja vanhustyöhön.

http://www.pelastusarmeija.fi/index.php?id=445

Hyvää ja lämminhenkistä joulua kaikille!


3.12.2012

Kirjapainotekniikan insinööri, M. Sc. (Graphic Arts Publishing) Mikael Kokka 42, on liittynyt Lönnbergin vahvaan myyntijoukkueeseen. Mikaelilla on erittäin vahva kokemus graafiselta alalta. Kokemusta on kertynyt niin tekniseltä puolelta (Heidelberg Finland oy)  kuin myynnistäkin (Esa Print Oy, Xerox Oy ja Hansaprint Oy).

Mikaelin yhteystiedot:

Mikael Kokka   
yhteyspäällikkö    
040 661 5861   
mikael.kokka@lonnberg.fi


18.9.2012

Lönnbergin vuosikertomuskilpailun tavoitteena on kannustaa tekemään entistä parempia, puhuttelevampia ja tyylikkäämpiä vuosikertomuksia. Niiden lisäksi kilpailuun voi lähettää myös toimintakertomuksia, ympäristö-, yhteiskuntavastuu- ja henkilöstöraportteja sekä muita vastaavia yritysjulkaisuja.

Kilpailun tuomaristoon vuoden 2011 töitten arvioinnin osalta ovat kuuluneet:
Oskari Hellman, valokuvaaja, Kuvaamo Oy
Esa Ojala, suunnittelujohtaja, Zeeland Branding Oy
Anmari Korpinen, viestintäkonsultti, partner, Humana Marketing Communications Oy


9.9.2012

Olemme mukana Helsingin messukeskuksessa järjestettävillä Pakkaus 2012 messuilla 26. - 27.9.

Tule hakemaan "ensiapupakkaus" ja tutustumaan muutenkin Suomen monipuolisimman tarjontaan osastolla 3c22

Lisätietoja messujen viralliselta sivulta: http://www.easyfairs.com/fi/events_216/pakkaus2012_27713/pakkaus-2012_27776/?

 

Sivut