• Русский
  • Svenska
  • ENG
  • FI

Ratkaisut

Lönnberg on markkinoinnin ja viestinnän ratkaisutoimittaja

Alta löydät muutamia esimerkkejä asiakkaillemme tekemistämme ratkaisuista. Pyrimme aina löytämään yhdessä asiakkaan kanssa hänelle parhaiten sopivan ratkaisun. Jos kaipaat tarkempia tietoja, ota rohkeasti yhteyttä.


episodi

Episodi

Pop Median kaikki lehdet

Pop Media Oy:n Episodi -lehti painetaan 12 kertaa vuodessa Helsingin painossamme.  Kuten Pop Median muutkin lehdet. Pop Media on viihdemediayhtiö, joka keskittyy musiikkia ja elokuvia käsittelevään sisällöntuotantoon. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat aikakauslehdet ovat musiikkilehdet Rumba, Inferno ja Rytmi, elokuvalehti Episodi sekä molemmat aihealueet käsittävä viihdelehti Como.
 

Ratkaisut Case: Matkalehti

Matkalehti

Älykäs julkaisun- ja aineistonhallinta

Polarlehdet Oy:n Matkalehti on hyvä esimerkki älykkäästä lehden valmistamisesta kustannustehokkaasti. Lönnberg on rakentanut kustantajalle aineistonhallintaratkaisun jossa pyörii yli 40 000 kuvaa. Lehden graafinen suunnittelu on käsialaamme, samoin kuin taitto ja ilmoitustrafiikin pyörittäminen. Lopputuote luonnollisesti myös painetaan Helsingin painossamme. Seuraava kehitysaskel tulee olemaan lehden sähköisen tuottamisen siirtäminen Lönnbergin julkaisujärjestelmään, jolla lehden tekeminen tehostuu entisestään.
 

luonnonsuojelija

Luonnonsuojelija

Lehdelle paras mahdollinen laatu

Suomen luonnonsuojeluliitto julkaisee Luonnonsuojelija-lehteä. Ohessa asiakkaan kommentit ensimmäisestä ainutlaatuisesta kuivaoffsetrotaatio-painokoneellamme painetusta lehdestä: ”Teidän painatuksen jälkeen lopputuloksena on mielestäni painoasultaan hienoin Luonnonsuojelija, ever.”
 

liike

Liike-lehti

Ympäristöystävällisempi ja värikkäämpi

Liike-lehti oli ensimmäisten töiden joukossa kun aloitimme painamisen Suomen ensimmäisellä ja toistaiseki ainoalla kuivaoffset-sanomalehtirotaatiolla. Kuivaoffset-sanomalehtikoneella saavutetaan merkittävä ympäristöystävällisyyshyöty verrattuna perinteiseen sanomalehtipainoon. Lisäksi kuvista tulee värikylläisempiä ja perinteinen sanomalehtipainovärin tahraaminenkin on lähes kokonaan poissa. Laadukkaammin, vihreämmin ja tahrimatta – Vain meiltä!
 

Ratkaisut Oriola

Oriola-KD

Selkeä tilausjärjestelmä

Oriola-KD Oyj:llä on käytössä rakentamamme käyntikorttitilausjärjestelmä, painotuotteiden tilausjärjestelmä ja aineistonhallintaratkaisu sekä luonnollisesti heille painamme kaikilla painotekniikoillamme, mikä onkin laajempi kokonaisuus kuin kenelläkään muulla Suomessa on tarjota.
 

Ratkaisut Case: Sodexo

Sodexo

Tehokas logistiikkaratkaisu peruspainotuotteille

Sodexolla on Suomessa yli 400 ravintolaa, joissa kaikissa tarvitaan ns. peruspainotuotteita. Rakensimme Sodexon peruspainotuotteille logistiikkaratkaisun, jonka avulla Sodexon yksittäisen toimipisteen keittiöhenkilökunta voi tilata tarvitsemiaan painotuotteita itse ja toimitukset lähtevät Lönnbergin logistiikkahotellista. Painaminen on voitu tehdä järkevissä, kustannustehokkaissa erissä ja Sodexon kustannuspaikat saavat suoraan laskun tilaamistaan tuotteista, joka vähentää merkittävästi ylimääräistä työtä asiakkaan omassa organisaatiossa.
 

Ratkaisut Case: Jewellery Theatre

Maxim Voznesensky -kirja

Vaativa taidekirja venäjäksi

Jewellery Theatre oli vaativa painotuote niin painojäljen kuin sidonnankin kannalta. Sisäsivuilla on koruja edeltävissä lehdissä aukotukset johon seuraavan lehden pitää sidonnassa osua tarkasti. Vaativat taidekirjat ja projektien loppuun asti vieminen ovat kuitenkin meille arkipäivää. Venäjänkielistä asiakasta palveltiin Lönnbergin osaavan henkilökunnan toimesta tietenkin asiakkaan äidinkielellä, venäjäksi.
 

kirves

Kirves-kirja

Kovakantinen ja kaunis kirja

Maahenki Oy:n Kirves-kirja on tyylikäs kovakantinen kirja, joka kertoo Juha Maasolan kirjoittamana mielenkiintoisella tavalla kirveen historiasta suomessa. Kirja menestyi myös Tieto-Finlandia-kilpailussa. Kulttuurikustantamo Maahenki on luontoa, maaseutua, taidetta ja arkielämää käsittelevien laatukirjojen kustantamo. Maahengen kirjat koskettavat kauneudellaan. Maahengen kirjojen vahva esteettinen maailma onkin saanut useita palkintoja.
 

finndomo

Finndomo

Suoraan kuluttajan kotiin

Finndomo Oy on pohjoismaiden johtava puurakenteisten pientalojen valmistaja. Finndomon talokirjat ja muut julkaisut painetaan Lönnbergissä ja sen jälkeinen logistiikkaratkaisu on rakennettu yhdessä Finndomon ja Lönnbergin yhteistyöllä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kun yksittäinen kuluttaja tilaa esim. talokirjan Finndomon nettisivuilta, niin Lönnberg hoitaa tilauksen perille kotiin asti. Tai vaihtoehtoisesti, kun talokirjoja tarvitaan vaikkapa jälleenmyyjien myymälöissä ympäri Suomen – toimitus hoituu jälleen Lönnbergiltä.