• Русский
  • Svenska
  • ENG
  • FI

Laatujärjestelmä

Kuusi kertaa Suomen paras

Lönnbergillä on ollut DNV Certification Oy:n myöntämä ISO 9001 -laatusertifikaatti vuodesta 2006. Ensimmäisen, alkuperäisen sertifikaatin ripustimme seinällemme kuitenkin jo vuonna 1994, kun  saimme sen Suomen ensimmäisenä arkkipainona. Printin ja Promon laatujärjestelmät ovat uusimman ISO 9001:2008 laatujärjestelmästandardin mukaisia.

Lönnberg on jatkuvasti panostanut laatutoimintaan ja on valittu kuusi kertaa Suomen parhaaksi painotaloksi Taloustutkimuksen kirjapainojen yrityskuvatutkimuksessa.

Asiakkaillemme ja sidosryhmille laatutyöskentely näkyy hyvänä laadunhallintana ja asiakaspalveluna sekä kustannustehokkaana toimintana. Jatkuvan parantamisen periaate ja prosessien kehittäminen luovat vankan pohjan tulokselliselle laatutoiminnalle.

Lönnbergin laatujärjestelmään on sisällytetty myös toiminnan keskeiset ympäristöperiaatteet sekä yritysturvallisuusmenettelyt asiakkaidemme töiden luottamuksellisen käsittelyn varmistamiseksi.

Lisätietoja laatujärjestelmästä saat yhteyshenkilöltäsi tai Lönnbergin tuotanto- ja laatupäällikkö Jani Ojaselta, puh. (09) 7511 8333, 040 761 4601.